ایجاد و به روز رسانی صفحات وب
نوشته شده توسط : بهنام محمدی

هیچ کسب و کاری دوست ندارد کسب و کار خود را ببندد. با ظهور کرونا، بسیاری از مشاغل اکنون به سمت ویترین های آنلاین روی آورده اند. با داشتن یک سایت پرطرفدار در 24 ساعت شبانه روز و در 7 روز هفته می توانید کسب و کار خود را رشد داده و فروش خود را افزایش دهید. حالا چه کسی می تواند این ویترین آنلاین را برای همیشه روی پای خود نگه دارد؟ برای انجام این کار، باید یک پشتیبانی سایت یا پشتیبانی فنی استخدام کنید.

پشتیبانی سایت به عنوان مدیر یا مدیر وب سایت نیز شناخته می شود. در این مقاله شما را با مهارت ها، وظایف شغلی و بازار کار سایت پشتیبانی فنی در ایران آشنا می کنیم.

مهارت های مورد نیاز برای تبدیل شدن به پشتیبان سایت
پشتیبانی فنی مایه حیات کسب و کار آنلاین شماست. برخی از مهارت های مورد نیاز برای کار در این حرفه (از یک حامی معمولی تا یک حرفه ای) به شرح زیر است:

مهارت های کلامی و نوشتاری عالی برای برقراری ارتباط با مشتریان
مهارت های عالی در ارائه خدمات پشتیبانی به مشتریان و کارفرمایان
مهارت در کار گروهی برای هماهنگی با تیم های تولید محتوا و بازاریابی
آشنایی با فناوری وب و اینترنت
تسلط کافی به نرم افزارهایی مانند Word، Excel، PowerPoint و …
دارای مهارت و دانش در زمینه های مهندسی کامپیوتر، دیجیتال مارکتینگ و سئو می باشد
تجربه و دانش در زمینه زبان های برنامه نویسی مانند PHP، جاوا اسکریپت و …
آشنایی با نرم افزارها و سخت افزارهای مرتبط با راه اندازی و طراحی وب سایت مانند خدمات دامنه، سرور، اینترنت، فایروال، سیستم های مدیریت محتوا (مانند وردپرس) و ....
آشنایی با وب سرویس ها و پروتکل های اینترنتی مانند IP/TCP، LDAP، FTP، HTTP و HTPS
پشتیبانی سایت پشتیبانی فنی
پشتیبانی یا ادمین سایت پاسخگو و چت با مخاطبان سایت، مدیریت و محافظت از عملکرد، ظاهر و محتوای سایت است. همچنین پشتیبانی فنی تخصصی تر بر جنبه های فنی نگهداری سایت مانند عیب یابی مشکلات سرور، به روز رسانی بخش های قابل مشاهده وب سایت و طراحی و افزودن بخش های جدید تمرکز دارد.

اکثر این افراد معمولا جلوی کامپیوتر کار می کنند. در صورت بروز هرگونه مشکل در سایت، به خصوص در مواقع شلوغ، همیشه باید در دسترس باشند. این شغل گزینه خوبی برای دورکاری است، زیرا تعامل با کاربران و مشتریان به صورت آنلاین انجام می شود.

آشنایی با شغل و وظایف پشتیبانی سایت لنسر (پشتیبانی فنی)
برخی از مسئولیت های سایت و پشتیبانی فنی به شرح زیر است:

· به مشتریان پاسخ دهید
پاسخگویی و گفتگو با مشتریان، پاسخگویی به تیکت ها و ایمیل ها و رفع مشکلات آنها، تایید، ویرایش یا حذف اکانت ها، پروژه ها، فایل ها، اطلاعات و ... مشتریان، ارسال پیشنهادات و انتقادات کاربران (مانند گزارش باگ های سایت) به تیم های فنی، سایت بازاریابی و مدیریت و گزارش های مرتبط از جمله وظایفی است که پشتیبان سایت می تواند انجام دهد.

· مدیریت زیرساخت وب سایت
پشتیبان‌گیری باید میزبان را راه‌اندازی کند، دسترسی کاربران به سایت را فراهم کند، اخبار و سرورهای ایمیل را مدیریت کند، و بین پایگاه‌های داده و سایر اجزای پشتیبان ارتباط برقرار کند. او باید بازدیدکنندگان و مشتریان را با وب سایت آشنا کند و از عملکرد بی نقص سایت اطمینان حاصل کند.

· نظارت بر عملکرد سایت
پشتیبانی فنی به طور مداوم عملکرد سایت را با توجه به معیارهایی مانند زمان بارگذاری و فضای حافظه مصرفی ارزیابی می کند. آنها فراتر از جنبه های فنی، بازخورد، کارایی و ترافیک سایت را بررسی می کنند و حتی عملکرد تکنیک های بازاریابی مانند خبرنامه و سئو را برای جذب کاربران بیشتر به سایت بررسی می کنند.

· پشتیبانی مستمر
وب سایت همیشه پس از راه اندازی نیاز به پشتیبانی و محافظت دارد. طراحی و پشتیبانی سایت تنها در یک مرحله انجام نمی شود و حتی بهترین سایت ها نیز نیاز به به روز رسانی و اصلاح دارند. نسخه پشتیبان باید مشکلات کاربران را بررسی کرده و باگ های سایت را برطرف کند. علاوه بر این، در دنیای پرشتاب فناوری اطلاعات، همیشه جایی برای به روز رسانی و ارتقای عملکرد سایت وجود دارد.

· ایجاد و به روز رسانی صفحات وب
پشتیبانی فنی به خوبی با کد نویسی مربوط به طراحی وب سایت آشنایی دارد و از آن برای افزودن یا تغییر محتوا و چیدمان سایت استفاده می کند. آنها می توانند صفحات جدیدی را که برای ایجاد تغییرات بزرگتر طراحی کرده اند، مانند توسعه وب سایت، اضافه کنند.

· ارزیابی ساختار و محتوای سایت
پشتیبانی سایت به دلیل آشنایی با طراحی front و backend به خوبی قادر به توسعه ساختار وب سایت است. آنها استانداردهای گرافیکی و محتوایی خاصی را در نظر می گیرند و قبل از آپلود اجزای جدید. کیفیت آنها را ارزیابی می کنند.

ابزارهای پشتیبانی سایت وردپرس
تیم پشتیبانی فنی سایت یا تیم پشتیبانی فنی حرفه ای از ابزارهای زیر برای مدیریت و نگهداری سایت ها استفاده می کند:

زبان های برنامه نویسی وب (مانند جاوا اسکریپت، رابی، پی اچ پی و غیره)
سیستم های مدیریت محتوا یا CMS (مانند وردپرس، دروپال، جوملا)
ابزارهای تجزیه و تحلیل وب (مانند گوگل آنالیتیکس، سرچ کنسول، گوگل تگ منیجر و غیره)
خدمات میزبانی وب





:: بازدید از این مطلب : 138
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 فروردين 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: